Sytky

Suomen Tuotekehitysyhdistys ry eli SYTKY on edistänyt tuotekehitystoimintaa Suomessa vuodesta 1998 lähtien. Kehitämme toimintatapaa, joka tehostaa yritysten tuotekehityshankkeiden läpivientiä ja mahdollistaa niiden parhaan lopputuloksen. Yhdistyksen takana on 10 eri alan asiantuntijaa, joilla on pitkä kokemus yrittämisestä. Puhumme yrittäjien kanssa samaa kieltä ja ymmärrämme yrittäjän arkea.

Olemme läpivieneet onnistuneesti satoja tuotekehityshankkeita yhteistyössä paikallisten Business Finlandin, Työ- ja elinkeinoministeriön, Patentti- ja rekisterihallituksen, Opetushallituksen (tutkintotoimikunta) sekä Keksintösäätiön kanssa.

Suomen Tuotekehitysyhdistys on syntynyt halusta auttaa yrittäjiä tuotekehitystoiminnassa ja ideoiden eteenpäin viemisessä.

Neuvomme tuotteiden, menetelmien ja toiminnan kehittämisessä. Kannustamme kehittymään ja tavoittelemaan tuloksia. Opetamme tuotekehitystä, ajattelua ja hyvää asennetta elämään. Suunnittelemme tuotteita, toimintamalleja ja koulutuksia. Ohjaamme projekteja ja kehittämistä. Autamme uskomaan tulevaisuuteen ja mahdollisuuksiin. Toimimme hankkeissa, neuvotteluissa, protopajalla, messuilla, kaikkialla missä apua tarvitaan.

Kaikki Sytkyläiset ovat yrittäjiä, joten olemme kanssasi samalla aaltopituudella. Sytkyn ydinosaamista on saada ideat tuotteeksi ja kansainvälisille markkinoille. Toimimme käytännönläheisesti, “nyrkit savessa”.

Tutustu Sytkyn uutiskirjeiden arkistoon ja tilaa uutiskirje myös itsellesi täältä.