Apua yritysten kehittämiseen

"Suosittelisin. Erittäin edullinen tapa saada ohjeita monelta kantilta erilaisiin haasteisiin. Hyvä mahdollisuus verkottua."

"Voisin suositella tapahtumaa. Harmi, ettei useampi yrittäjä ollut paikalla - juuri tällaista tarvitaan."

"Tapahtumassa oli rento meininki. Toivottavasti saatte järjestettyä näitä lisää."

"Klinikat olivat hyödyllisiä, sain vastauksia juuri niihin asioihin, mihin tarvitsin apua. Oli tosi kiva puhua jollekin henkilökohtaisesti omasta jutusta ja sain hyviä kontakteja jatkoa varten."

 

Muun muassa tällaisia arvioita antoivat Poweria kehittämiseen -tapahtumaan Seinäjoen Hotel Sorsanpesään 26.5.2016 osallistuneet yrittäjät. Tapahtuma järjestettiin yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen kanssa.

Tavoitteena oli innostaa yrityksiä toimintansa kehittämiseen, tuotteistamiseen ja hankkeistamiseen uusien näkökulmien ja verkostoitumisen kautta. Tapahtuma veti paikalle 46 osallistujaa ja päivän aikana järjestettiin lähes 50 kehittämisklinikkaa, jossa yritykset saivat maksutta apua liiketoimintansa kehittämiseen. Palaute tapahtumasta oli innostunutta.

Tietoiskuja ja henkilökohtaista neuvontaa

Liiketoiminnan eri osa-alueiden asiantuntijat ja kokeneet yrittäjät antoivat Poweria kehittämiseen -tapahtumassa maksutta apua yrityksen kehittämiseen eri aiheisin tietoiskuin ja henkilökohtaisena neuvontana.

thumbnail_P5261609-p

Tapahtumia järjestetään lisää syksyllä!

Sytky järjestää vastaavia tapahtumia myös jatkossa useilla paikkakunnilla. Seuraa ilmoitteluamme Facebookissa ja Twitterissä ja osallistu seuraavaan tapahtumaan!

 

Haluatko olla mukana järjestämässä seuraavaa tapahtumaa?

Haluatko järjestää asiakkaillesi, sidosryhmille tai alueen yrittäjille liiketoiminnan kehittämiseen painottuvan tapahtuman? Ota yhteyttä - suunnitellaan se yhdessä! Kirsi Vuollet/0400 800 905